Kokssandkage

Kokssandkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.smør eller margarine
200 g.sukker
4 æg
125 g.hvedemel
125 g.kokosmel
0.5 tsk.bagepulver
 
 Pynt:
 Let ristet kokosmel
 
 Glasur:
50 g.flormelis
0.5 spsk.kogende vand
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres til en konsistens som mayonnaise, og røres godt sammen med sukkeret til en ensartet konsistens. Æggene tilsættes et ad gangen under stadig omrøring. Bagepulveret sigtes sammen med melet. Kokosmelet blandes heri, og det hele røres sammen.

Massen hældes op i en smurt og melet form, der rummer ca. 1½ l. og bages på ovnens nederste rille ved 175 grader C i ca. 1 time. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Efter bagning skal kagen blive i formen ca. 10 minutter, før den tages ud. Når kagen er kold dekoreres den med glasur og ristet kokosmel.

Tips:

696





karakterer:
Opskriften er vist 5407 gange,
og udskrevet 170 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu