Baconsvøbt rensdyrkølle
Hovedingrediens : Klovdyr Øvrigt - Rensdyr - Ren Oprindelsesland : Grønland Indsendt af : k. møller Indsendt : Red : |
|
|
Rens køllen, drys med hvidløgssalt og peber, læg bacon ovenpå hele køllen, bind med snor.
175 grader i ca 3 timer, efter hvor stor køllen er.
|
|
Opskriften er vist 27230 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-01-24 10:58:59 de har dem på frost i Superbrugsen i øjeblikket anonym - 2013-01-06 20:53:46 man kan ofte købe kødet i e grønlandske huse i kbh odense eller aalborg. de har en butik med grønlandske madvarer og brugskunst anonym - 2012-12-18 09:54:36 Er der nogen der her kan fortælle mig hvor Danmark man kan købe rensdyr ?? er der farme her også i DK eller kommer det fra udlandet, jeg bor i København , så helst i nærheden af denne by, Jeg kan kun finde rensdyr i BARF butikker , og jeg tror næppe at det er kvalitet egnet til menneskeføde Gert Nielsen - 2012-12-10 21:47:25 Har i år fået en på 7,5 kg så det bliver spændende og endnu mere lækkert Gert Nielsen - 2011-12-30 22:09:41 Jeg vil prøve imorgen at lave den på Weberen regner med ca små 3 timer og så trække en halv time. Den vi har fået vejer ca 3,5 kg.Stadig hvidløg og peber. Så vil jeg lave lidt halvt vildtsovs til Bjarnec - 2010-10-17 13:38:48 Jeg har prøvet opskriften, dog undlod jeg hvidløgssalt. Stegen fik lige rigeligt, men det gik vist lige. Tror man skal sætte den ind på en højere temp. og tage den ud efter en halv time og lade den hvile en halv time. Derefter sætte den ind igen ved 175g i en halv time igen og ud igen, og så bruge et stege termometer. Så ved jeg bare ikke med temperaturen om den skal være ca. 60gr. Charlotte Kruse - 2010-03-14 10:39:42 Det kunne være rigtigt dejligt at vide, hvor lang tid køllen skal have pr kg... ;0) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne