Blomkålsflan

Blomkålsflan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Kål - Blomkål

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.Blomkål
2.5 dl.Piskefløde
1 dl.vand
8 æg
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Blomkålen renses og deles i mellemstore buketter. Lægges i en gryde og dækkes med piskefløde og vand. Koges møre, 10-15 minutter.

Det hele blendes med æg og smages til med salt og peber.

Kommes i smurte ildfaste skåle som sættes i ovnen i vandbad ved 150 grader C i 45-60 minutter til de er stivnet, de må ikke tage farve.





karakterer:
Opskriften er vist 17094 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu