Blomkålsflan
Hovedingrediens : Kål - Blomkål Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
|
|
Blomkålen renses og deles i mellemstore buketter.
Lægges i en gryde og dækkes med piskefløde og vand.
Koges møre, 10-15 minutter.
Det hele blendes med æg og smages til med salt og peber. Kommes i smurte ildfaste skåle som sættes i ovnen i vandbad ved 150 grader C i 45-60 minutter til de er stivnet, de må ikke tage farve. |
|
Opskriften er vist 17094 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne