Fladbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : maria Indsendt : Red : |
|
|
Bland mel bagepulver og salt. smelt smør, og rør det i dejen under kraftig omrøring. held mælken i, og ælt dejen godt. lad dejen stå i ca. 1/2 time så er den lettere at rulle ud.
Del dejen i 4 tril dem hver til en kugle, og rul dem ud i cirkler med en diameter på ca. 12 cm og en tykkelse på 1 1/2 mm. prik dejen med en gaffel. pensl med olivenolie på den ene side. Læg brødet på en varm pande med oliesiden nedad. skru ned til middelvarme pensl nu den anden side. steg 4-5 min. på hver side, indtil brødet er dækket med gyldne pletter. Tips: husk ikke skrue for højt op for blusset. |
|
Opskriften er vist 15911 gange,
og udskrevet 339 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (21 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-04-15 15:20:06 syntes at de smager rigtig godt, men dejen er meget salt anonym - 2008-09-09 12:57:09 har i en ret med gluden fri??? P.S den gamle måde at lave et fladbrød har i den??! louise - 2007-06-05 08:47:37 jeg syntes at dejen er rigtig god og blød men jeg syntes også at den er alt for salt så jeg har puted noget sukker i men eller s er den opskrift rigtig god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne