Tærte med røget laks / ørred

Tærte med røget laks / ørred, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birthe

Indsendt :     

Ingredienser:
1 portion mørdej
150 g.røget laks / ørred
2 løg
2.5 dl.piskefløde
4 æg
 lidtolie til stegning
 salt
 peber
 
Opskrift:
Beklæd en tærteform med mørdej. (Forbages evt. 15 min. v. 200 *.) Svits de hakkede løg klare i lidt olie, tilsæt fløde og kog op. Tilsæt salt og peber. Afkøl det lidt. Pisk æggene i et ad gangen. Skær laksen i små tern og læg det i tærteformen. Hæld løg-, fløde-, æg-blandingen over. Bag midt i ovnen 30 - 35 min. v. 180* - 220*. ( 15 - 20 min. v. 180*, resten af tiden v. 220* )





karakterer:
Opskriften er vist 17500 gange,
og udskrevet 393 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-05 18:52:53
dejlig tærte, tilsatte lidt spinat og det smagte rigtig godt