Pakistansk roti
Oprindelsesland : Pakistan Indsendt af : pakitøsen Indsendt : Red : |
|
|
først blander du hvedemel og grahamsmel sammen så hælder du lidt vand i ad gangen og ælter -dejen skal være fast en smule klistret.
dejen skal ligge i køleskabet i mindst en time. del dejen op og form dem til kugler så store som du nu vil have dem rul den ud og og bag på stegepande. Tips: roti skal spises med ret |
|
Opskriften er vist 19881 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (31 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2016-11-26 12:22:19 Jeg syntes det skulle være en lille nem ret under ruti opskriften ma - 2012-09-09 16:57:12 hey folkens. . Jeg ska giftes med en pakistaner og ska lærer at lave pakistansk mad og han vil have jeg lære først og fremmest roti.. Og jeres diskutioner gør mig forvirret. . Ved ikk hvad der er rigtigt? nogen der kan hjælpe . Tusind tak Miiig - 2011-08-21 19:25:44 du ar ret men jeg personligt spiser ikke kun rotier hverdag!!! er selv pakistaner Badshah - 2010-07-27 08:14:32 hahahahha,, hvorfor kigger i ikke bare på youtube, hvorn man laver rotii.. først når i har lært at lave roti så sparer i mange penge på mad, for det er det eneste pakier spiser også koster den kun 150-200 kg, og det er nok til et halvt års mad forbrug ;p håber i bedre forstå nu hvorfor vi pakier kører i mercer Mig - 2010-02-26 19:58:06 Chi: Men hverken koger eller steger rotis? Miley: Øh jo klogeåge det gør man nemlig. Og har du måske smagt det ? Lol jeg vil vædde med du er typen der bare laver det og spiser det bare sådan. miley - 2009-12-24 18:29:24 smager meget mærkelidt miley - 2009-12-24 18:28:33 hej pakitøsen altså man bruger ikke hvedemel til roti og dig chi du har et mærkelidt navn Chi - 2007-08-11 20:39:27 det lyder lidt ala knödel? bare stegt i stedet for kogt eller hva man gør |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne