Chokolademarengs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tænd for ovnen på 130 grader C. alm. ovn.
Tilsæt 1/3 af sukkeret til hviderne og pisk det op. Tilsæt resten af sukkeret og pisk æggehviderne stive. Herefter vendes den hakkede chokolade i. Sprøjt marengsmassen ud på bagepapir i små toppe eller fuglereder. Bag chokolademarengsne i ca. 40 minutter. Tag chokolademarengsne ud af ovnen og lad dem afkøle på en bagerist. |
|
Opskriften er vist 195574 gange,
og udskrevet 3174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (129 stemmer) |
|
Kommentarer Renee:-) - 2015-07-11 08:17:04 Skal snart prøve det glæder mig :-) jeg bruger farve i i stedet så de ser lidt sjovere ud til min søster fru holm - 2015-05-21 15:24:28 De skal bruge lidt mere end en time i ovnen.. ( i min ihvertfald) Og til dig der skriver det med isen skal det være pasteuriserede blommer man bruger til det. Birgit - 2015-04-26 10:08:55 De blev gode med en time i ovnen. Jeg havde 2 plader, så jeg bagte dem med varmluft på 100 grader. Jeg kunne bare ikke få dem af bagepapiret. Er der nogen gode ideer? Livi - 2015-02-17 13:55:50 Rigtig gode. Jeg vender kokosmel i marengsdejen og får nogle meget lækre kokosmakroner. Et 10 Klara - 2014-09-21 08:55:47 Jeg lavede dem lidt mindre end der stod, og det synes jeg fungerede super godt, da det passede til end mundfuld! De var rigtig nemme at lave, og smager og vidunderligt, klart 10-tal herfra:-) - - 2014-07-24 12:00:32 Lækker og nem opskrift, jeg plejer at bage hindbærsnitter med æggeblommerne, så går de ikke til spilde. Herløv - 2013-07-11 07:10:50 til dig med overskud af æggeblomme, lav en dejlig is opskrifter på det er også herinde Line - 2013-06-22 17:02:46 Nogen med gode idéer til, hvad man evt. kunne lave med æggeblommerne, der kommer til at være tilovers? anonym - 2013-03-12 10:57:11 Til dig der skriver, det er dårlig der ikke står hvor mange der bliver ud af portionen. Det kommer altså an af om du laver dem med en med en sk, spsk eller måske endda suppeske. Så tænk dig om inden du kritiserer Marcus - 2013-02-15 17:38:05 de er rigtig gode og nemme at lave 10 point Jytte Stillinge Strand - 2012-10-27 22:46:04 Jeg læste opskriften, derefter alle kommentarer, jeg har aldrig lavet marengs før, jeg fulgte opskriften + mit husmor gen, i 1. hug de blev bare perfekte, hviden blev meget stiv vendte derefter sukkeret i og den hakkede chokolade, stille og roligt (efter de var sat på bagepapir - 1 time i ovnen ved 100 gr. de sidste 20 min. med varmluft, så 10 point+ Janni - 2012-06-24 16:52:54 Jeg havde ingen sprøjtepose, så jeg lavede bare små klatter med en ske. Jeg gav dem 55 minutter, og de blev fantastisk sprøde og lækre. Min mor og papfar er helt vilde med dem, og hundene synes nu heller ikke, at de er værst! :-P JF - 2012-05-29 23:24:51 Har lige bagt halv portion med kakao og halv portion med saft fra jordbær - De er blevet helt fine, synes jeg :) Lise :* - 2012-05-18 18:16:59 Man skal ikke lave dem i en plastikskål, da de så vil falde sammen pga. det fedt der samles i en plastikskål. Bland det hele sammen i en glasskål eller lignende :) Nej - 2011-11-22 18:36:18 Mine blev mega bløde Anine - 2011-11-22 18:13:26 Har dem i ovnen nu, og er rimelig spændt. ;) Tror de bliver gode. Jeg smeltede noget chokolade og blandede det og. Ikke helt! For hvis man ikke gør det helt kommer der mørke striber i. Det er flot :D carina - 2011-09-07 17:17:46 De blev super gode, jeg haved kun 3 bærger æggehvider så jeg tilsatte så 275g sukker istedet for som lykkes fint. har tilsat hasselnød flager som smagte super godt. satte 2 plader i ovnen og de fik 50 min uden at blive tørre. husk at piske rigtig godt så lykkes de. olivia ang 1 tesk edike er en super god ide, virked da hos mig. der bliver ca 50 stk. mums... cecilie - 2011-05-24 18:08:12 hvordan laver man den der form?? Bagge - 2011-02-18 22:48:11 De blev super lækre. Syntes dog de var svære at få af bagepapiret. Der blev 2 plader, den sidste fik 1 time i ovnen og blev klart de bedste :) am - 2011-01-29 15:49:03 Synes da ikke mangens/kyssekager plejer at være sådan blød/klistet indeni? :( beneditke - 2011-01-29 10:32:12 smelt chokoladen! så bliver de MEGET bedre! Lone - 2011-01-19 18:59:31 Hvis massen bliver for stiv hvad gør man så?? Jeg hældte mere æggehvide i og så faldt l..... sammen, så det var nok ikke det man skulle gøre... anonym - 2010-12-28 18:17:16 hvor længe holder de sig sprøde? Olivia - 2010-11-13 13:12:06 Super nemme og lækre, men jeg tilsætter en teske edike, så bliver de meget hurtigere stive og falder ikke sammen når de bliver bagt! anonym - 2010-08-17 13:10:57 dårligt der ikke står hvor mange der blir ud af det mig mig - 2010-07-19 12:14:11 Hvor mange stk. blir der af en potion?(: peter - 2010-05-28 19:53:14 jeg skal snart lave dem og jeg bruger også hvid chokolade dejligt med alle de gode råd anonym - 2010-01-03 11:24:50 kan man også lave dem af hvid chokolade? anonym - 2010-01-03 11:23:57 Jeg har prøvet en anden opskrift,fra en gammel kogebog. Opskriften lyder ens, men nu prøver jeg denne her. Skal man have prøvet det før?? Sidste gang jeg lavede maregns gik det ikke for godt. nanna og josephine - 2009-12-22 14:51:27 de var super gode mmmmmm... 9 point Tulle - 2009-05-03 14:14:13 Har lige købt ind til dem. Laver dog mine farvede med frugtfarve Kathrine - 2008-06-04 13:33:18 De var virkelig gode, og de skulle bare piskes godt så blev de ikke flade:) Julia - 2008-01-11 19:05:20 Nu har jeg prøvet dem igen, og denne gang blev de fine høje.. De skal bare sættes ind i ovnen med det samme.. Hvis de står ude lidt falder de sammen.. Mads - 2007-12-15 13:44:41 Opskrifterne er meget nemme at læse jeg giver dem et stort 10tal Louise - 2007-08-05 12:36:58 mmmm . . rigtig lækre ! Anne - 2007-07-08 14:59:04 Super lækre og meget nemme at lave :-) Jeg gav dem 1 time i ovnen. Line - 2007-06-16 16:31:07 jeg elsker chokolade merengs....mmmm.... Julia - 2007-03-28 09:25:23 De smagte godt, men de blev godt nok noget flade, men de får alligevel 9 point. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne