Dejlige grovboller
Hovedingrediens : Mel - Fuldkornshvedemel Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Gæren røres ud i det fingervarme vand og de resterende ingredienser tilsættes. Dejen æltes glat og smidig og hæver overdækket i 1 time.
Dejen formes til 20 boller, der hæver overdækket på bageplade i 45 minutter. Bollerne bages i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 84586 gange,
og udskrevet 2485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (41 stemmer) |
|
Kommentarer "tulle" - 2011-03-17 22:46:55 Super lækker dejlige boller.Nem at lave,smager rigtige godt,Så er de også fedtfattige,og er velegnet til os diabetiker. De er også velegnet til fryseren. Klaus - 2011-01-09 15:53:11 Modificerede med noget 5-kornsblanding i stedet for havregryn og droppede kardemommen. Det blev forrygende gode boller til de par gæster vi havde :-) amanda - 2010-10-13 17:49:02 de mangler mere salt. hilsen amanda jørnsen anonym - 2010-06-01 19:01:13 super gode boller!:) Annak - 2008-04-08 13:05:41 Gode boller, nem dej. Kardemommen pifter det hele op. De bliver dog hurtigt lidt kedelige, men for fedtfrie boller er de fine. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne