Ymer-Formage
Indsendt af : Christina Pedersen Indsendt : Red : |
|
|
Husblas lægges i blød i koldt vand ca 2 min. Æggene deles i blommer og hvider. Blommerne piskes sammen med sukkeret. husblassen tages op sættes i vandbad. når det er smeltet tilsættes det i æggemassen. derefter tilsættes ymeren lidt efter lidt. fløden piskes stiv, og vendes i fromagen. æggehviderne piskes stive og vendes i.
tilsæt vanilje og citron. stilles på køl i ca 6 timer.
|
|
Opskriften er vist 5918 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne