Overdådig pizza

Overdådig pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lillian

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Bund:
500 g.pizzamel
25 g.gær
3 dl.vand
0.5 tsk.salt
 
 Fyld:
2 ds.tomatpuré á 140 g
200 g.revet ost
150 g.cocktailpølser skåret i stykker
100 g.pepperoni i skiver
500 g.kyllingefilet skåret i tern
125 g.frisk mozzarella skåret i tern
 pizzakrydderi efter smag
 
Opskrift:
Gæren røres ud i vandet og mel og salt tilsættes. Dejen æltes glat og smidig og hæver overdækket ½ time. Dejen deles i 2 stykker, der hver rulles meget tyndt ud.

Tomatpuré fordeles på de 2 bunde og den revne ost drysses over. Resten af fyldet fordeles på bundene og pizzaerne sættes i ovnen v. 200 grader til osten er smeltet og bunden er sprød, ca. 25 minutter.

Drys pizzakrydderi over og server!





karakterer:
Opskriften er vist 14030 gange,
og udskrevet 246 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu