Chokoladekage med kogt overtræk
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Indsendt af : Jytte Indsendt : Red : |
|
|
Kagen:
Alt røres sammen. Helst med en ske.
Kommes i en smurt, raspdrysset form (ca. 2 liter).
Bages på rist nederst i ovnen ved 200grader ca. 40-50 min.
Prøv evt. med en tandstikker, om kagen er bagt.
Afsvaler lidt i formen og tages ud.
Varmt overtræk:
Alle ingredienser blandes og koges op i en tykbundet gryde, indtil det er tyktflydende (ca. et par minutter). Kan med fordel koges i mikrobølgeovn, så brænder det ikke på!
Hældes over den lune kage.
Pyntes med kokosmel, ristede nødder, mandler eller lignende.
Tips: Bliver ekstra lækker, hvis den laves dagen før, den skal spises. |
|
Opskriften er vist 12227 gange,
og udskrevet 194 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jytte - 2007-02-17 11:47:57 Bliver bedst i en spring-eller randform. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne