Gratinerede hvidvinsdampede kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt af : Bjørn kok Indsendt : Red : |
|
|
Kammuslingerne dampes i hvidvin med brunoise af gulerod, selleri, porrer og løg.
Muslinger og urter løftes op i den kartoffelmossprøjtede skal. Fonden jævnes let, tilsættes dijonsennep, salt, peber og creme fraiche. Monteres med lidt hollandaise, hvorefter saucen hældes over muslinger og urter. Drysses med reven parmesanost og gratineres under grill. Tips: Brunoise betyder små fine terninger af gullerod, selleri, porrer og løg |
|
Opskriften er vist 17714 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne