Simnel kage
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Kom rosiner, korender samt den finthakkede appelsinskal i en skål og hæld den over med den pressede appelsinsaft. Evt. også med et glas rom, hvis man synes. Lad det trække i 15 minutter.
Rør smørret blødt med farinen. Det skal være luftigt. Pisk æggene i, et ad gangen. Sigt mel og bagepulver i cremen. Rør frugter og væde i. Smør en springform og drys den med rasp. Hæld halvdelen af dejen i. Rul 1/3 af marcipanmassen ud til en cirkel på størrelse med springformen. Læg den ovenpå dejen og hæld resten af dejen over. Bag kagen i en varm ovn ved 160 grader i ca 3 timer, til den er gennembagt. Lad den køle af. Smør oversiden af kagen med abrikosmarmelade. Rul endnu 1/3 af maripanmassen ud til en cirkel, der lægges over kagen. Tril resten af marcipanmassen til kugler, der lægges i kanten af kagen og smøres med piskest æg. Stil kagen under grill, til kuglerne er gyldenbrune. Pynt kagen med et gult silkebånd samt påskekyllinger og små påskeæg. |
|
Opskriften er vist 5692 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne