Baekaoffa

Baekaoffa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Livia

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.af kød svinekød eller lam.
 
 Same mængde af:
 Gulerødder
 Kartoffel
 Løg
 hvidvin ikke for sød
2-3 Bayleaf
 Bouillon af fx kylling eller grøntsag
 
Opskrift:
Aften før, skær kød i små terninger, og marier i hvidvin og grøntsagsbouillon.

Næste dag skær resten i små stykker og svitse på pand. Kom alt up i fadet og kom i ovn. Der skal være væske til at dække det alt. 200 grader C. approx en time.

God med lækker flutes eller ris.

Tips:

Sorry my Danish is so bad. This is a good dish to prepare one day ahead, even the veggies can be made beforehand. So, on the day, all thet has to be done is: All the ingredients up in an oven-proof container, in the oven for an hour or so, then ready to eat. It´s a easy as that! And good it is!





karakterer:
Opskriften er vist 12014 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Det er måske ikke så autentisk, men det er godt til den her ret at bruge andre rodfrugter, fx patinak, persillerod , selleri, tja alle rodfrugter er gode. Og retten er en dejlig ret at lave dagen før, det bliver den kun bedre af.

  -   2005-01-01 01:01:01
Sgu da ikke hvis mand ikke kan li hvidøg!!!

  -   2005-01-01 01:01:01
Og iøvrigt skal der også hvidløg i den.