Baekaoffa
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Livia Indsendt : Red : |
|
|
Aften før, skær kød i små terninger, og marier i hvidvin og grøntsagsbouillon.
Næste dag skær resten i små stykker og svitse på pand. Kom alt up i fadet og kom i ovn. Der skal være væske til at dække det alt. 200 grader C. approx en time. God med lækker flutes eller ris. Tips: Sorry my Danish is so bad. This is a good dish to prepare one day ahead, even the veggies can be made beforehand. So, on the day, all thet has to be done is: All the ingredients up in an oven-proof container, in the oven for an hour or so, then ready to eat. It´s a easy as that! And good it is! |
|
Opskriften er vist 12014 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Bager - 2005-01-01 01:01:01 Det er måske ikke så autentisk, men det er godt til den her ret at bruge andre rodfrugter, fx patinak, persillerod , selleri, tja alle rodfrugter er gode. Og retten er en dejlig ret at lave dagen før, det bliver den kun bedre af. Jonnazzz - 2005-01-01 01:01:01 Sgu da ikke hvis mand ikke kan li hvidøg!!! Nete - 2005-01-01 01:01:01 Og iøvrigt skal der også hvidløg i den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne