Mashed Graesar
Oprindelsesland : Canada Indsendt af : Livia Indsendt : |
|
|
Skaer koedet fra graeskaret, og skaer det i smaa bidder.
Bag i ovnen ved 200 grader celsius, cirka en halv time. Se efter, og bland med palet eller andet noglegange.
Naar den er bloed og lidt braendt i spidser, saa er den godt.
Saa tag den ud af ovn og mos den.
Smag med canola oil og salt.
Canola fra Danske Bornholm er fantastiske!
Graeskarmos er god tilbehoer til roed koed og ogsaa lam.
Tips: Sorry my Danish is not very good, hope you all understand. |
|
Opskriften er vist 7889 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (42 stemmer) |
|
Kommentarer mønboen - 2008-10-07 10:27:46 Jo, forstod :-) Og den smagte rigtig godt. En godt måde at få brugt de mange græskar, som haven bugner med.... anonym - 2008-01-11 22:16:20 Canola oil er det samme som rapsolie. :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne