Amerikanske cookies
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Amerika Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bræk Chokoladen i mindre stykker, fyld den i en foodprocessor og hak groft med kniven. Tag chokoladen op.
Fyld mel, sukker, farin, bagepulver, vanille, smør og æg i foodprocessoren og rør med kniven. Vend chokoladen og nødderne i dejen Sæt dejen i toppe (med to skeer) på bagepapir på en bageplade. Beregn god plads mellem kagerne, da de flyder lidt ud under bagningen. Ca. 9 stk. pr. bageplade. Sæt pladen i varm ovn på midterste ribbe. Bages ved ovn 180 grader C. alm. ovn ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 332913 gange,
og udskrevet 6027 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (149 stemmer) |
|
Kommentarer Bageglad - 2018-02-13 10:08:23 Ikke lige mig men fra 1-5 nok 3 en halv👌🏻🌺 Kenneth.R - 2017-09-10 12:15:09 Har lavet den mange gange uden nødder et sikkert hit hver gang og har ingen maskiner men er alligevel meget nemme og hurtige at lave anonym - 2016-06-18 17:49:34 skal der brun farin i? anonym - 2016-02-23 10:08:28 Fantastisk sprøde og lækre. Sarah - 2016-01-27 21:25:14 De er virkelig gode, men de bliver endnu bedre hvis man lige drysser lidt havsalt på inden de bliver bagt😋😋 pigen der elsker kage - 2015-08-16 16:59:20 De smager rigtigt godt og er nemme at lave :-) MIG - 2015-05-03 20:27:30 der er altså ikke nok dej til 25 som i siger der er der er alt for lidt dej jeg skulle bage til min klasse og vi er 21 men der er kun til 17-18 og det er ikke nok så man skal lave dobbel up men de smager til gend geld mega godt - tommel up:) Nadia - 2013-10-18 17:53:10 Jeg bagte dem med kaffeessens og hvid chokolade istedet for mørk chokolade og nødder og det gik fint men du skal være opmærksom på at de nemt brænder på. Jeg har en varmluftsovn og det er måske det der gjorde det. Josephine - 2012-12-02 18:59:17 De smager super, især med nogle m&m's i:D. Kan anbefales... Olga-Marie - 2012-10-21 13:05:14 Sindssygt gode cookies! Molly - 2012-05-05 12:52:30 De er da bare fantastike, smager rigtig godt, min søn sagde, "de bedste han havde smagt". Jeg erstatede 30 g af melet med kakao, tilsatte lidt reven appelsinskal og 1 lille tsk. frysetørret kaffe. Kan kun anbefales ;) anonym - 2012-03-15 16:48:21 De er super lækre. Puttede et ekstra lille æg i da min dej var ret tør. Næste gang skal der prøves med havregryn! Asta - 2012-01-03 14:38:03 jeg synes de lugter dårligt. anonym - 2011-10-11 14:35:44 Vil lige prøve at lave dem. de ser gode ud. Kage elskeren - 2011-08-26 17:06:34 Jeg tror jeg kom til at lave dem for tykke :( Øv og de gad ikke at bages! <O> <O> - 2011-07-31 14:44:53 Ja man kan godt lave det uden pitacienødder og de smager endnu beder UDEN Laura - 2011-04-30 15:50:06 Jeg er 12 og mine er i ovnen nu, men har kun fået 14 stk. (tror jeg lavede mine lidt store) anonym - 2011-04-08 19:24:45 Tror jeg dropper pistace nødderne - Da jeg blev kvalt i en tidligere idag x) Bruger bare mandler eller hasselnødder ;) mig - 2011-03-21 19:39:13 de er virkelig gode Anonym - 2011-03-05 19:13:23 De ser gode ud, men smager dårligt. Ida og Elvira! - 2011-02-17 15:39:01 De er nemme nok at lave, men der blev ikke helt 24 (kun 12). De bliver bare super sprøde og lækre, og er et hit til en veninde aften. Kan kun anbefales! anonym - 2010-11-07 20:01:28 I sted for en chokolade plade. Kan man bruge chocolate chips. Det er det amrikanerne bruger. Men selvfølgelig kan alle ikke finde det her i DK anonym - 2010-08-16 16:11:21 Et godt råd, dejen skal ikke være for fedtet, den skal være så i kan trille kugler i hånden, uden i bliver alt for fedtet ind, og dejen hænger ved. - Bare en reminder. :) Og vil i opnå en bedre smag, så brug magarine eller usaltet smør, dette giver ikke en underlig smag til farinen. :) Jonna Thurø - 2010-06-10 18:16:18 De er så nemme at lave , og så smager de ubeskrivelig godt ! minask - 2010-05-15 18:43:16 mine blev også meget tørre, og de første gik fra perfekte til brændt meget hurtigt Anne & Nanna - 2010-03-04 09:40:23 Vi bruger opskriften til en skoleopgave, hvor vi skal lave en avis. :-) Nicka - 2010-02-04 17:22:24 hold da helt op,, jeg tror ikk jeg er så god til at bage småkager ;P..de blev helt vildt slatne :D .. hva fanden ka jeg ha gjort forkert!? Lisbeth - 2009-11-25 23:19:12 Fantastiske cookies =3 success over al forventning Og heller ikke de dyreste at lave CaroA - 2009-07-26 13:24:20 de er bare så lææææækre !!! jeg putter bare ikke Pistacienødder i .. og prøv med appelsinknas i chokoladen mums det er bare godt .. Boline - 2009-07-09 17:06:17 Super lækre kager. Det kan kun anbefales at prøve. Næste gang vil jeg prøve med appelsinkrokant. Og det lyder også spændende med after eight.. gigi&lulo - 2009-06-25 13:03:15 de er bare super gode, men man skal ikke spice opskriften op med noget. de er bare super lækre Natascha 17 år ;b - 2009-05-15 16:58:15 De er vildt gode... Jeg har lavet dem og gør det stadig til meine Familie xD men Prøv at putte stærk sirup. bare hæld i tre sek. Det giver ekstra smag. . xxx Marlene - 2009-01-21 10:21:35 Super lækre og meget nemme at lave når der lige kommer gæster. Også gode uden nødder. Lea. - 2009-01-11 19:03:14 De er super gode hvis du udskifter de 100 gram mørk chokolade med 150 g hakket After-Eight chokolade.. Det burde virkelig anbefales. Emilie - 2009-01-02 22:36:32 De er simpelthen så lækre. Tror det må være 6. gang jeg laver dem. Både børn og voksne ELSKER dem. - Prøv med valnødder og en smule salt, det gør dem lidt mere knasende og sprøde. Per - 2008-12-20 20:11:21 Det er ikke nødvendigt at bruge foodprocessor. Dejen bliver så fast at den kan rulles til en pølse og skæres i 24 stykker som så sættes på pladen. Caroline - 2008-11-18 14:51:01 Dejlige! Men kom til at putte 2 æg... Ellers, dejlige mmmmm... Anne Kirstine. - 2008-11-18 14:30:00 Hold kæft, nogle gode kager!! skal bare prøves :) Mia - 2008-11-14 11:33:17 De er bare rigtig lækkere og super nemme at lave. jeg bruger 2 æg, så er det lidt nemmere at blande. Man kan også bruge peanuts :D Lea - 2008-08-08 15:28:54 Super gode cookies, jeg putter hasselnødder i og sommetider helt uden nødder, efter lyst og behov. Dina - 2008-01-29 15:32:27 Jeg er norsk. Og er bare 12 år:) Så det var ikke alt av oppskriften jeg forsto =/ men prøver så godt som jeg kan;) Håper kanskje at det kommer en norsk versjon:) Det hadde vart bedre for meg da.. Men di er sikkert kjempe gode!:D skal til og lage, så jeg kan ikke skrive mer x] <3 Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne