Muslingesuppe 02
Hovedingrediens : Muslinger - Blåmuslinger Indsendt : Red : |
|
|
Blåmuslinger man selv har samlet ved kysten, et sted med RENT vand. Rens dem for sand og tråd rester, kasser dem der ikke lukker sig ved et let slag mod bordet.
Hvidvin tilsat den knuste peber koges ind til det halve. Herefter tilsættes fløden og det koger videre i ca 2 minutter. Pisk det kolde smør i lidt efter lidt. De rensede muslinger kommes i og koger med i et par minutter, dem der ikke åbner sig med det samme skal kasseres. Drys nu det fintklippede purløg over og server med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 25911 gange,
og udskrevet 525 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2007-10-22 17:39:06 Er nem at lave og bare så lækker! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne