Efterårssuppe
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Indsendt af : Stina Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet i olie og svits derefter de snittede løg heri.
Gulerødderne skæres i tern og puttes i. Hæld 3/4 - 1 liter vand i (alt efter hvor "vandet" du ønsker suppen - hvis det senere kniber med at dække grøntsagerne med vand tilføjes selvfølgeligt mere). Bouillonterningen tilsættes - den skal nok opløse sig selv i løbet af opkogningen. Lad suppen passe sig selv i 5 min. Kartoflerne og persilleroden skæres i tern og kommes i suppen. Koger yderligere 10 min. Pluk ca det halve af broccolien og skær i passende stykker. Kommes i og koger med i ca 3 min hvorefter de overskårne cherrytomater koger med. Suppen smages til med salt. 1-2 minutter efter er den lækre suppe klar. Tips: Tilbehør: Groft brød. |
|
Opskriften er vist 37839 gange,
og udskrevet 759 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (45 stemmer) |
|
Kommentarer John - 2019-09-24 23:15:55 Vandet suppe? Addr! Hvor kraftig, lyder altså bedre! ;-) Khaleesi - 2014-08-23 13:14:30 Jeg lyttede til begge råd og tilføjede hvidløg, basilikum og en ekstra terning og resultatet blev rigtig godt. Det er helt klart en opskrift, jeg vil vende tilbage til. Let, hurtig og sund. anne - 2011-04-22 17:43:31 tilsæt lidt basilikum+en ekstra boullionterning peter petersen - 2008-01-29 13:17:23 tilsæt 1 -2 fed hvidløg under bruning af kødet det er guf |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne