Provencalsk Tian
Indsendt af : Striglen Indsendt : Red : |
|
|
Courgetterne rives groft og saltes let, efter 5 min presses vandet ud gennem et klæde.
Løget hakkes og gyldnes i olie sammen med courgetterne, resten tilsættes. Når blandingen er varmet godt igennem kommes den i et ildfast fad, drysses med rasp og ost. Lad Tian bage ved 200 g i ca. 20 min. Tips: Ofte bruger jeg bare en pose reven og så putter jeg halvdelen i og resten oven på. Smager godt i stedet for eks. kartofler eller ris. |
|
Opskriften er vist 10020 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne