Skildpaddelagkage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Skildpadder og chokolade smeltes sammen over vandbad. Flødes piskes til skum (gem lidt til pynt) og blandes med skildpadde/chokoladeblandingen og det stilles i køleskabet et par timer.
Læg lagkagen sammen skiftevis med bund, creme, bund osv.
|
|
Opskriften er vist 15157 gange,
og udskrevet 436 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Ulla - 2017-05-14 14:46:02 Det er lettere at varme fløden op og så smelte skildpadder og chokolade deri. Der stilles koldt i et døgn (til næste dag) og piskes så kraftigt. Så får du en let og luftig creme uden fare for at den skiller. Anna - 2009-10-16 18:25:14 Super lækker lagkage, men synes nu at 3 dl piskefløde til cremen er rigelig. Vi brugte 8 store skildpakker, da det passer med 2 pakker og det smagte himmelsk. Synes den vil blive for fed med ekstra flødeskum som pynt. Jeg brugte ikke markroner. Tror også at selve cremen vil gå rigtig godt til desert pærer ( I ved dem fra dåse ). Mig - 2009-05-11 22:18:04 Ehm, hvad skal den gode håndfuld makroner bruges til? :-) Nina M - 2008-01-04 16:21:13 Hvor og hvordan bruges makronerne? Lyder lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne