Kokosspecier
Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof, sukker og æg æltes sammen.
Derefter tilsættes melet, kokosmel og korender.
Del dejen i 3 lige store stykker, der rulles ud til 3 pølser a 50 cm. længde.
Hver pølse deles i 30 stykker.
Sættes på plade og trykkes flade.
Bages på midterste rille ved 250 grader C i ca. 6 minutter Tips: 689 |
|
Opskriften er vist 9868 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer ole iburg - 2011-03-29 18:11:58 hvorfor gluten ???? skal der ikke stå MEL anja - 2005-01-01 01:01:01 meget god opskrift |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne