Kanelkagen alle kan li

Kanelkagen alle kan li, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Betina

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hvedemel
600 g.Sukker
3 tsk.Natron
7.5 dl.Kærnemælk
175 g.Smør el. Bagemargarine
10 tsk.Kanel
2 tsk.Kakaopulver
 
 Glasur:
175 g.Smør el. Bagemargarine
350 g.Flormelis
8 Spsk.Kakaopulver
 
Opskrift:
Mel, sukker, natron, kanel og kakao blandes. Kærnemælk tilsættes og smellet smør tilsættes. Det hele kommes i en smurt bradepande. Kommes i en 200 gr. forvarmet ovn på midterste rille i 15-20 min. Kagen skal være "svampet" ikke tør Glasur laves imens. Smør smeltes. Flormelis og kakao pulver tilsættes og det hele varmes op under omrøring. Glasuren sættes til at køle af i gryden. Når kagen er færdig hældes overskydende fedtstof af glasueren og den kommes på den varme kage. Der må ikke skæres i den før den er helt kold. Kan fryses ned. Kan holde sig på køl i op til 5 dage





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kanelkage

karakterer:
Opskriften er vist 16262 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-05-18 17:09:21
den er super god, men jeg putter ikke så meget kanel i, så smager den rigtig godt

  -   2008-05-22 20:40:17
den er rigtig god, prøv med almindelig glasur altså flormelis og vand, det er også godt

  -   2007-10-02 13:27:25
jeg tror den er skide god