Kanelkagen alle kan li
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Betina Indsendt : Red : |
|
|
Mel, sukker, natron, kanel og kakao blandes. Kærnemælk tilsættes og smellet smør tilsættes. Det hele kommes i en smurt bradepande.
Kommes i en 200 gr. forvarmet ovn på midterste rille i 15-20 min.
Kagen skal være "svampet" ikke tør
Glasur laves imens.
Smør smeltes. Flormelis og kakao pulver tilsættes og det hele varmes op under omrøring. Glasuren sættes til at køle af i gryden. Når kagen er færdig hældes overskydende fedtstof af glasueren og den kommes på den varme kage. Der må ikke skæres i den før den er helt kold.
Kan fryses ned.
Kan holde sig på køl i op til 5 dage
|
|
Opskriften er vist 16262 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer mig? - 2009-05-18 17:09:21 den er super god, men jeg putter ikke så meget kanel i, så smager den rigtig godt mig - 2008-05-22 20:40:17 den er rigtig god, prøv med almindelig glasur altså flormelis og vand, det er også godt øhh mig - 2007-10-02 13:27:25 jeg tror den er skide god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne