Julies engelske teboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt af : Julie Indsendt : Red : |
|
|
Mel, salt og sukker sigtes. Der laves en fordybning i midten, hvor gæren, der er udrørt med 1 spsk. af mælken samt resten af mælken og æggene kommes heri. Det hele røres let sammen. I løbet af 10 minutter ”slås” det kolde fedtstof lidt af gangen i dejen.
Dejen stilles til hævning i min. 3 timer på et køligt sted dækket af et låg eller et fugtigt klæde. Efter hævning formes dejen til runde boller, der anbringes på en smurt plade. Bollerne efterhæver ca. ½ time under et klæde. Pensles, bages lysebrune på ca. 200 gr. i ca. 15 minutter. |
|
Opskriften er vist 7172 gange,
og udskrevet 112 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-30 17:11:07 hvorfor skal det være økologisk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne