Makaronnigratin

Makaronnigratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Laffe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.makaroni
3 løg
3 små porre
50 g.smør eller margarine
600 g.hakket oksekød
2 fedhvidløg
1 ds.hakket tomater
 salt
 peber
 
 Sauce:
50 g.smør
50 g.hvedemel
4.5 dl.mælk
4 spsk.revet parmesanost
 salt
 peber
 Muskatnød, friskrevet
2 æg
 
Opskrift:
Makaronien knækkes en gang, koges efter anvisningen på emballagen, afdryppes godt og lægges i et smurt ildfast fad. Løg skæres i småt og porrerne skæres i tynde skiver. Grøntsagerne sauteres i fedtstoffet uden at brune og hældes over pastaen. Oksekødet svitses i fedtstoffet sammen med presset hvidløg. tilsæt tomaterne og lad blandingen simre i 10 min. smag til med salt og peber. fordel kødet over retten.

Sauce:
smelt smørret, rør melet i og tilsæt mælken lidt efter lidt under stadig omrøring med et piskeris. lad saucen koge i 5 min. tilsæt halvdelen af osten og lad den smelte. smag sovsen til med salt, og peber og revet muskatnød. køl saucen af og pisk æggene i. hæld saucen over retten og drys med resten af osten. sæt fadet i en 180grader varm ovn i 35 min.





karakterer:
Opskriften er vist 4783 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu