Kyllingefad 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Marianne Indsendt : Red : |
|
|
Brystfiletterne vendes i orientalsk karry og vendes på pande til det får lidt farve.
Baconen steges sprød
Champingionerne steges sprøde (Hvis de er små kan de steges hele, ellers skær dem i kvarte eller skiver)
Filleterne lægges i et fad
derpå "drysses" bacon, champingion og ananas over.
Pandes koges af med fløden og krydres med salt (pas på, baconen er også salt) og hældes over retten.
Fadet sættes i ovnen i ca. 25 min.
Der serveres Jasminris og et godt brød til.
Tips: Uhøjtidlig festmad eller hvis der skal kræses lidt ekstra for familien. |
|
Opskriften er vist 20362 gange,
og udskrevet 877 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer jack - 2007-11-09 18:54:53 helt kanon. nem at lave og smager herligt anonym - 2007-07-05 12:06:33 ovnen på 200 Nina - 2007-04-30 21:28:44 Jeg syntes det var meget velsmagende, jeg tog halv piskefløde og halv sødmælk - for at spare lidt på fedtet, jeg tænker at man måske kunne komme lidt hønseboulion i for at give sovsen lidt mere smag. Kombinationen af bacon champignon og ananas er delikat. Marianne - 2006-12-01 15:12:02 200 gr. Bjarne - 2005-01-01 01:01:01 Hvad skal oven stå på ??? mia - 2005-01-01 01:01:01 det her det lyder så godt at jeg må lave det idag! 20/10 - 2006 |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne