Fattigmands carbonara
Indsendt af : Sisse Indsendt : Red : |
|
|
Sæt pastaen over. Dernæst steges skinketernene. Så skæres baconen ud i mindre stykker. Når skinketernene begynder at ”hoppe”, kom baconen på panden. Baconen skal ikke steges så den bliver sprød. Hæld dernæst madlavningsfløden på panden sammen med kødet. Tilsæt mælk alt afhængig af hvor megen sovs man ønsker. Når dette er kommet i kog, kom da jævningspulver i til sovsen er cremet.
Retten kan serveres hvor sovs/kød og pasta er for sig, men man kan også hælde sovsen over pastaen og servere denne i et fad. Flutes er godt til denne ret.
Tips: OBS. Retten kan IKKE fryses, men smager ganske udmærket dagen efter. |
|
Opskriften er vist 26969 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2015-08-24 22:52:14 Den er fra Italien.. anonym - 2011-12-04 07:43:53 Nej, den er Argentinsk.. Marie - 2009-03-06 11:03:45 "¼ madlavningsfløde" er det 1/4 liter eller 1/4 karton eller? Julia - 2007-12-06 17:24:13 Nej, den er fra Italien.. Mesterkokken - 2007-01-26 13:55:40 Tilsæt hvidvin i saucen - det opgraderer hele retten. Iøvrigt bør sauce og pasta absolut ikke serveres hver for sig... gitte - 2005-01-01 01:01:01 Den er fra Spanien |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne