Krabbekløer
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabbekløer Indsendt : Red : |
|
|
Lav en kogelage af ingredienserne og lad det koge op. Smages til med salt og citron. Læg krabbekløerne i og lad dem koge med i ca. 20 min. Tag dem op og slå dem itu, evt. med den brede side af en stor køkkenkniv. Kødet sorteres fra og anrettes på ristet brød med mayonnaise og citronskiver.
|
|
Opskriften er vist 28868 gange,
og udskrevet 609 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Sten Hvide Sande - 2014-04-29 10:48:04 Når de er kogt tager man en skævbider og klipper den lille tap væk, som sidder midt på kloen, så kan man få alt kødet ud uden at slå den istykker det er meget nemmere og man får ikke små stykker skal i munden velbekom Hundested - 2010-10-13 23:31:01 Det letteste måde at knække kløerne på er at lægge dem i håndfladen og slå med en spiseske,så slipper man for for mange splinter :-) jeppe - 2010-03-02 22:51:27 hej. jeg vil sige at den allernemmeste måde at knække kløerne på er ved at brække leddene fra hinanden og derefter med en skævbider nippe skallen i stykker;gøres bedst ved at bide i kanten af hullerne så skallen revner rundt om kødet.man kommer alt for let til at mose kødet itu ved at slå med diverse redskaber finn - 2009-08-20 10:20:03 hej vil godt lige tilføje at krabbeklør skal koge i 20 min, og så er det meget vigtig at de køler af i kogelagen, hvis man tager dem op med det samme er det at de hænger fast i skallen. anonym - 2005-01-01 01:01:01 det er rigligt at koge dem 10 minutter. kødet sidder fast ved for lang tids kogning. det er jo skaldyr, så de er hurtigt kogte |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne