Torskerogen med gulerods salat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskerogn Indsendt af : tamille Indsendt : Red : |
|
|
læg 3 skiver rogn på en pande steg på begge sider i ca. 1/2 min. på hver side skæl gulerødderne og riv dem groft du skal ca. bruge omkring 16-20 stk. læg gulerødderne i en skål og hel ca. 1 liter appelsin juice i og hvis du har lyst kan du også putte let rosiner i.
|
|
Opskriften er vist 8337 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne