Chokolade ost
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt af : Klaus Baltsersen Indsendt : Red : |
|
|
Hak Chokoladen groft og smelt den i fløden (nemt i mikroovnen).
Rasp skallen af appelsinen. Pres saften af appelsinen. Kog skal og saft, sammen med sukkeret, indtil marmeladen tykner. Chokolademassen og appelsin marmeladen røres i flødeosten når de er let afkølede. Pynt evt. med revet appelsinskal. Tips: Servér gerne på flutes, pumpernikkel eller Kiks. Osten smager godt både på morgenbrødet og ved ostebordet. Osten opbevares i køleskab, men kan også fryses. |
|
Opskriften er vist 8054 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne