Ceviche

Ceviche, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind

Oprindelsesland : Peru

PeruIndsendt af : Tom Kirkeby

Indsendt :      Red :
Ceviche, billede 4 Ceviche, billede 1 Ceviche, billede 2 Ceviche, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 g.laksefilet fri for ben og skind.
2 limefrugter
0.5 rød chilipeber
 salt
 peber
 iceberg
 store kartofler
1 rødløg
 
Opskrift:
skær laksen i tern af 1 cm. kom dem i en skål og bland dem med saften af limefrugten og den hakkede chili. Lad det stå i ca 1 time.

kog kartoflerne og hak rødløget.

På en tallerken anrettes icebergbladet som en skål og de afdryppede laksetern lægges i. De kogte og pillede kartofler lægges ved siden af med det hakkede rødløg.

Serveres med en kold hvidvin. Retten stammer fra kystområdet i peru og smager super.





karakterer:
Opskriften er vist 26306 gange,
og udskrevet 361 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-12-16 16:32:35
Når den rå fisk ligger i citrussaft bliver den kogt af cirtusen. Derfor skal den stå i 1 time i saften. Der må gerne vendes eller ligge i en skål hvor det er helt dækket til.

  -   2010-10-29 18:43:19
Det har intet med Ceviche at gøre.

  -   2008-12-10 17:06:28
Husk at fisken skal være nedfrosset i min. 24 timer inden brug, så man ikke bliver alt for syg...