Ceviche
Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet uden skind Oprindelsesland : Peru Indsendt af : Tom Kirkeby Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
skær laksen i tern af 1 cm. kom dem i en skål og bland dem med saften af limefrugten og den hakkede chili. Lad det stå i ca 1 time.
kog kartoflerne og hak rødløget. På en tallerken anrettes icebergbladet som en skål og de afdryppede laksetern lægges i. De kogte og pillede kartofler lægges ved siden af med det hakkede rødløg. Serveres med en kold hvidvin. Retten stammer fra kystområdet i peru og smager super. |
|
Opskriften er vist 26368 gange,
og udskrevet 363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-12-16 16:32:35 Når den rå fisk ligger i citrussaft bliver den kogt af cirtusen. Derfor skal den stå i 1 time i saften. Der må gerne vendes eller ligge i en skål hvor det er helt dækket til. anonym - 2010-10-29 18:43:19 Det har intet med Ceviche at gøre. John L - 2008-12-10 17:06:28 Husk at fisken skal være nedfrosset i min. 24 timer inden brug, så man ikke bliver alt for syg... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne