Nøddemazarinkage
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt af : Kasper Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mørdej:
Det bløde smør røres med sukker. Bland mel i og vend ægget hurtigt i. Sættes koldt mindst en time. Fyld: Smut mandlerne og hak dem. Skal ikke finmales. Smelt smørret og lad afkøle. Pisk æg og sukker luftigt, bland afkølet smør og mandler forsigtigt i. Bages midt i ovnen ved 175 grader C i 35-40 minutter eller ved 165 grader C i varmluftsovn. Toppings: Nougat skæres i skiver og lægges på den varme kage. Når den er smeltet fordeles den forsigtigt på kagen og dernæst roteres kagen, så overfladen bliver jævn og blank. Pyntes med mandler. |
|
Opskriften er vist 30065 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne