Halloween knas
Højtid: Halloween Indsendt af : natasjah Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
man skærer alle græskkakernerne ud, og vasker dem.
Derefter tager man alle kernerne og spreder den ud på en bageplade hvor der selvføglig er bagepapir på. så drysser man salt på kernerne og fordeler smøren der på. Ovnen tændes på 200 grader C. alm. ovn, putter kernerne i ovnen og så skal man bare vente på at kernerne bliver lysebrune. Tips: I min familie gør vi det vær eneste halloween og det smager af en blanding af popkorn og chips. |
|
Opskriften er vist 66479 gange,
og udskrevet 549 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Kage lover - 2015-10-16 23:58:10 Da jeg lavede dem kom jeg lidt chilly pulver på, så lækkert anonym - 2014-10-15 23:57:01 man kan os bare købe en pose kerner og riste dem på panden med lidt olie og salt så de er lækre lune når de serveres anonym - 2013-10-19 16:36:31 Der er temmelig meget smør? LIse - 2012-11-01 14:47:55 Denne opskrift er yderst daarlig !!!! graeskar suppe og traerte er meget bedre !!! mine boerne boern vil hellere spise brokkoli end det her !!!!!!!! Rikke - 2011-10-17 21:54:37 Kog græskarkernerne i ca 10 minutter inden de ristes i ovnen med salt. Monica - 2009-10-28 15:53:56 Vi steger dem altid på panden. Det er rigtigt lækkert. Per - 2009-10-13 23:24:31 Var meget skeptisk over for denne opskrift, friske græskarkerner har en tør skal som jeg ikke bryder mig om, og kunne ikke rigtig se hvad smørret skulle hjælpe, men prøves skulle den. Men den blev ikke meget bedre en frygtet, smøret skal man ikke være så bange for, det meste bliver kasseret lidt som en fritureolie, men skallen på kernerne var stadig lige kedlig, vi gav dem ca. 20 minutter i ovnen. Nogen der har prøvet med bedre resultat end på billederne? denise og katrine - 2007-10-16 11:21:36 lyder som en rigtig god idee til en uhyggelig halloween fest mange tak Natalie - 2007-09-14 15:27:01 det smager mega godt...hihihi Krizz - 2007-01-30 18:17:43 Lyder lækket og lyder nemt Tine - 2005-01-01 01:01:01 Lyder lækkert! mikkel - 2005-01-01 01:01:01 lyder fint |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne