Kammuslinger

Kammuslinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Kammuslinger, billede 4 Kammuslinger, billede 1 Kammuslinger, billede 2 Kammuslinger, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 g.kammuslinger
 
 Marinade:
125 g.smør
2 citroner saften heraf
5 fedhvidløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.peber
 
Opskrift:
Smeltet smør røres med de øvrige ingredienser til marinaden. Overhæld muslingerne med marinaden og lad dem stå og trække lidt, vend dem af og til.

Fordel dem herefter i et ovnfast fad eller i de rengjorte smurte muslingeskaller hvis man har dem, eller porcelæn.

Drys dem med et tyndt lag rasp og sæt dem i ovnen ved 225-250 grader C. alm. ovn i 8-10 minutter, eller under grillen til de er let gyldne.

Serveres med godt brød til der kan suge saften op fra fadet/skallerne.





karakterer:
Opskriften er vist 109560 gange,
og udskrevet 3390 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (23 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-09-17 23:01:12
Rigtig godt

  -   2018-09-17 23:01:10
Rigtig godt

  -   2009-11-07 16:33:54
Når smør og citronsaft blandes så stivner smøret, men det smelter jo fint igen når det hele kommes i ovnen. Men vil du undgå klumper kan smøret skiftes ud med olie