Kammuslinger
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smeltet smør røres med de øvrige ingredienser til marinaden.
Overhæld muslingerne med marinaden og lad dem stå og trække lidt, vend dem af og til.
Fordel dem herefter i et ovnfast fad eller i de rengjorte smurte muslingeskaller hvis man har dem, eller porcelæn. Drys dem med et tyndt lag rasp og sæt dem i ovnen ved 225-250 grader C. alm. ovn i 8-10 minutter, eller under grillen til de er let gyldne. Serveres med godt brød til der kan suge saften op fra fadet/skallerne. |
|
Opskriften er vist 109564 gange,
og udskrevet 3390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Gerda - 2018-09-17 23:01:12 Rigtig godt Gerda - 2018-09-17 23:01:10 Rigtig godt Per - 2009-11-07 16:33:54 Når smør og citronsaft blandes så stivner smøret, men det smelter jo fint igen når det hele kommes i ovnen. Men vil du undgå klumper kan smøret skiftes ud med olie |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne