Blød og luftig kartoffelmos med fetaost
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
|
|
Bagekartoflerne skrælles og skæres i mindre tern. Koges møre i ca. 25 minutter.
Vandet hældes fra kartoflerne, mælk og smør tilsættes. Kartoflerne moses med et piskeris og fetaen smuldres i. Der piskes godt til fetaen er smeltet. Kartoffelmosen smages til med salt og peber. Tips: Der kan med fordel også tilsættes hakkede soltørrede tomater og hakkede oliven. |
|
Opskriften er vist 16246 gange,
og udskrevet 370 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-08-14 14:34:15 Lyder dejligt :) C.Larsen - 2009-11-26 13:27:49 det smager også supergodt, med lidt høvlet lagret os i. Nina M - 2009-08-07 20:56:31 Det smagte superlækkert. Vi fik et par gode svinekoteletter og en tomatsalat med feta til. Mums. Det er en gentagelse værd. Prøvede varianten uden oliven eller soltørrede tomater. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne