Maccaroni and cheese
Oprindelsesland : Amerika Indsendt af : Birgitte Indsendt : Red : |
|
|
Kog macaronien, dræn den, hæld den tilbage i gryden og sæt den til side.
Kog macaronien, dræn den, hæld den tilbage i gryden og sæt den til side.
I en anden stor gryde steges løget i smørret indtil løget er blødt. Tilsæt nu mel og peber rør det hurtigt sammen og tilsæt hurtigt mælken, så det ikke når at klumpe! Pisk det godt igennem og kog nu indtil det er tykt og bobler (pas meget på, at det ikke brænder på!). Tilsæt den revne ost og rør i det indtil osten er smeltet. Hæld det nu over i gryden med macaronien og rør det hele godt sammen så saucen og macaronien er helt blandet. Hæld det hele i et fad og bag i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter Tips: revet ost (helst en skarp cheddarost – det kan man få i de fleste supermarkedet – du kan også købe et stor klods af den meget orange cheddarost og rive den selv) |
|
Opskriften er vist 18747 gange,
og udskrevet 387 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (8 stemmer) |
|
Kommentarer kommentar til bager fra kok - 2011-11-27 18:12:02 ja man kunne jo spare sig den grønsagsfond og bare bruge de to følgesvende salt og pepper. det er med garanti den bedste løsning :D .. til birgitte .. Den smager Super fenomenalt godt God opskrift anonym - 2010-05-14 02:03:31 2 personer Bager - 2009-08-02 19:47:35 Har lavet det i aften, den er skam udemærket. jeg tilsatte en smule grøntsagsfond da jeg syntes sovsen var lidt tam. Man skal nok bare udelukkende bruge cheddar, jeg brugte også alm. revet ost fra coop. Birgitte. AMERIKANSKE OPSKRIFTER - 2005-01-01 01:01:01 Jeg håber i vil kunne lig den, har ikke selv prøvet endnu, men ser frem til det. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne