Rejesalat i butterdej
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt : Red : |
|
|
Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse og skær hver plade i ca 6 stykker. Bag stykkerne ved 200 grader i ca 8 min.
Skær avocadokødet i små tern. Rør rejerne sammen med avocado, citronsaft, creme fraiche og dild og smag til med salt og peber. Flæk butterdejsstykkerne og fordel rejesalaten heri.
|
|
Opskriften er vist 19857 gange,
og udskrevet 472 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne