Sursyltede grønne umodne figner
Hovedingrediens : Frugt - Figner Indsendt : |
|
|
De grønne umodne figner prikkes og lægges i blød i eddiken i 2 døgn.
Så tages de op med en hulske og lægges i krukker eller glas, mens eddiken bliver kogt med alle krydderierne og hældes over fignerne. Så bindes de til. |
|
Opskriften er vist 19362 gange,
og udskrevet 511 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne