Kyllingefrikadeller 06
Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rødløg, hvidløg samt dild hakkes fint, fetaosten smuldres, soltørrede tomater og oliven hakkes.
Alle ingredienserne røres godt sammen og farsen hviler ½ time i køleskab. Lidt olivenolie varmes op på en pande og farsen formes til frikadeller (der bliver ca. 16 stk), der steges ved middelvarme, til de er gennemstegte. Tips: Inden man steger hele portionen kan man stege en lille prøvefrikadelle, så man kan smage, om der evt. skal mere salt eller krydderier i. Serveres fx. med ovnstegte kartofler og en god tomatsovs. |
|
Opskriften er vist 146509 gange,
og udskrevet 2677 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (39 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-03-06 10:52:20 De smager ikke specielt godt! Prøv evt. Caspers kyllinge dunser istedet. anonym - 2011-03-18 15:26:13 lækker frikadeller Panchen - 2011-01-27 19:08:28 Har brugt den der runde gedeost og istd for friske krydderurter og olivine lidt herbes de provance, tilføjede også lidt 3. Krydderi og to æg ist for 1. Smager lækkert, men ville nok bruge alm mel næste gang (evt hvid hvede..) anonym - 2011-01-27 17:22:41 Hvad for en sovs severer man til? :) anonym - 2010-10-11 08:36:10 Fantastiske frikadeller! jeg havde ikke salvie og timian, men brugte i stedet persille og purløg, og undlod oliven. De blev utrolig gode!!!! Og de kan sagtens fryses! lotte - 2010-09-02 10:49:17 Husk at røre kødet sej med salt i et minuts tid, inden i kommer resten af ingredienserne i. Så vil i ikke opleve at farsen smuldre :-) Grete - 2010-02-07 19:05:31 Jeg brugte også et ekstra æg og blød gedeost istedet for feta. Det gav et rigtig godt resultat. Jette - 2010-02-03 20:12:50 Denne ret vil jeg varmt anbefale, har lavet den til mine gæster, som bare alle skulle ha' opskriften med hjem ;o) Jeg brugte ikke æg. Marlene - 2009-10-10 19:32:36 Hold op, hvor er de gode.. Det er bestemt ikke sidste gang de er lavet.. Jeg undlod oliven, salvie, hvidløg og timian, da jeg ikke havde dette i huset.. Synes stadig de blev super gode. . Mette - 2007-03-23 15:48:20 Jeg elsker hvidløg. Men det smager ikke særlig godt i denne ret! Mia - 2006-12-03 12:07:44 Der må gerne bruges et ekstra æg, idet frikadellerne let smuldrer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne