Hyben Brød
Hovedingrediens : Bær - Hyben Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Ulla .Kalundborg Indsendt : Red : |
|
|
Afdryppet Kærnemælk Gir`Valle.
Valle og The varmes til det er fingervarmt. Opløs gæren heri, tilsæt olie de hk. hyben, salt og mel, gem lidt af melet og kom det i lidt efter lidt. Ælt det godt til det er glat. Hæver ca. 1 time og formes til brød 1 eller 2. Efterhæver ca. ½ time. Bages ved 200 grader Tips: Man kan blande så det er både Hvedemel og Grahamsmel ell. andre typer Mel. |
|
Opskriften er vist 12004 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne