Hyben Brød

Hyben Brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Bær - Hyben

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Ulla .Kalundborg

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 dl.Valle
1.5 dl.Urtethe
30 g.Gær
1 spsk.Olivenolie
2 dl.Finthakkede friske Hyben
600 g.Grahamsmel
 lidtsalt
 
Opskrift:
Afdryppet Kærnemælk Gir`Valle.

Valle og The varmes til det er fingervarmt. Opløs gæren heri, tilsæt olie de hk. hyben, salt og mel, gem lidt af melet og kom det i lidt efter lidt. Ælt det godt til det er glat. Hæver ca. 1 time og formes til brød 1 eller 2. Efterhæver ca. ½ time. Bages ved 200 grader

Tips:

Man kan blande så det er både Hvedemel og Grahamsmel ell. andre typer Mel.





karakterer:
Opskriften er vist 12004 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu