Kartoffel Roulade a la Ulla
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : Ulla Indsendt : Red : |
|
|
Kartoflerne vaskes og rives groft, bredes ud i bradepanden som er beklædt m. bagepapir, der er smurt m. olie.
Æg, Creme Fraiche og Piskefløde piskes sammen, smages til m. salt og peber. Blandingen hældes over kartoflerne. Bages ved 200 gr. i 20 min. Løget snittes og svitses i lidt olie-tilsæt spinat, smag til med salt og peber. Når rouladen er bagt, bredes spinat og løg over, rul det hele til en roulade. Rouladen kan serveres som tilbehør, men den er også et hurtigt måltid med en grøn salat. Tips: Nem og rigtig lækker. |
|
Opskriften er vist 10825 gange,
og udskrevet 315 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Morsekki - 2007-07-03 23:18:58 mon den kan opvarmes ? Matt.. - 2007-07-03 23:16:45 Selv de unge synes det er lækerk..Jeg kom lidt reven muskatnød i , det blev godt synes jeg.. B. A .Christensen - 2007-07-03 23:15:09 Jeg er helt vild med denne gode måde at få kartofler på Birgit - 2007-07-03 23:13:42 Den er smadder lækker, jeg kunne dupere alle mine kollegaer.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne