Kammuslinger og rejer i filodej
Hovedingrediens : Muslinger - Kammuslinger Indsendt : |
|
|
Kammuslinger og rejer skæres i mindre stykker.
Forårsløg hakkes fint.
Olien varmes på panden.
Forårsløg, ingefær,limeskal og limesaft steges 1 min.
Sherry og fiskekryddersauce hældes på.
Kammuslinger, rejer og fiskekryddersauce vendes i, og panden fjernes fra varmen.
Filodejspladerne lægges dobbelt og deles i 12 (ca. 10 x 12 cm) firkantede stykker.
Fyldet lægges med en ske midt på dejpladerne.
Dejen foldes omkring fyldet til en lille pakke.
Pakkerne stilles med samlingerne nedad på en bagepapir belagt bageplade.
Pakkerne bages på anden øverste ribbe 5-8 min. Ved 200 grader.
Kogende vand hældes over forårsløg toppene.
Toppene deles i lange bånd, der bindes rundt om pakkerne.
|
|
Opskriften er vist 31207 gange,
og udskrevet 887 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne