Uglegylp på skovbunden
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Højtid: Halloween Indsendt af : keka Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog kartoflerne møre.
Mos kartoflerne og bland hakket spinat og smør i. Juster med kogevandet Smag til med salt Hæld op i ovnfast fad, og bred mosen ud Placer kyllingespareribsene ovenpå Sæt det ind i ovnen 200 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Tips: Marinaden fra kyllingerne flyder ud over mosen, og giver det hele et ret ulækkert udseende. Smagen derimod er helt i top. |
|
Opskriften er vist 109373 gange,
og udskrevet 1766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (56 stemmer) |
|
Kommentarer Charlotte Bødtcher - 2013-10-30 15:27:42 jeg ville lave denne opskrift imorgen og glæader mig!!! for syns den ser lækker ud..:P selvom det en halloween opskrift..!! oksen - 2010-11-18 12:42:25 vi har smagt ulgegylpen mhmm.. bedre end den ægte varer vi fik i thailand selv om vi alle var vegetare var det bare mums anonym - 2010-11-10 07:36:06 Hej. Hvad gør man med spinaten... damper man den først, eller? anonym - 2010-08-16 10:25:34 Det smager også godt hvis man putter pølse stykker i, (de skal ligne træstammer) Det ser ikke nær så ulækkert ud, men smager forrygende :D Keka - 2007-10-29 15:43:06 Jeg har i år, lavet mosen med halvt spinat, i det nederste lag, og moset hokkaido i det øverste lag. Det så godt og ulækkert ud, og smagte fantastisk Keka - 2007-10-29 15:39:59 Du kan bruge begge dele, eller kyllingelår i BBQ udgaven. Anni - 2007-10-15 09:03:52 Er kyllingespareribs det samme som kyllingevinger? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne