Lasagne med røget laks og spinat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Varm smørret op, og rør det sammen med melet til en smørbolle.
Hæld forsigtigt mælken i lidt af gangen, og pisk det sammen, så sovsen får en lind konsistens, smag til med salt og muskat. Hæld et tyndt lag sovs i et ildfast fad. Herefter et lag forkogte lasagneplader, et lag spinat og et lag laks. Slut af med den tynde sovs. Bag i en 175 grader varm ovn i ca. ½ time. |
|
Opskriften er vist 24712 gange,
og udskrevet 478 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2022-10-21 12:09:41 Vi brugte alm. ovn 175 grader som der står, men spinaten var der stadig meget bid i. Vil blanchere spinaten eller bruge spinat fra frost en anden gang. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne