Lasagne med røget laks og spinat

Lasagne med røget laks og spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : daytiger

Indsendt :      Red :
Lasagne med røget laks og spinat, billede 4 Lasagne med røget laks og spinat, billede 1 Lasagne med røget laks og spinat, billede 2 Lasagne med røget laks og spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Laks koldrøget 1 skive koldrøget laks vejer ca. 35 gram
300 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
400 gram Spinat, frisk nippet for stilke
   
  Bechamelsauce
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
0.5 tsk. Muskatnød, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
   
Opskrift:
Varm smørret op, og rør det sammen med melet til en smørbolle.

Hæld forsigtigt mælken i lidt af gangen, og pisk det sammen, så sovsen får en lind konsistens, smag til med salt og muskat.

Hæld et tyndt lag sovs i et ildfast fad. Herefter et lag forkogte lasagneplader, et lag spinat og et lag laks. Slut af med den tynde sovs.

Bag i en 175 grader varm ovn i ca. ½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 24687 gange,
og udskrevet 478 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 12368 (2944 kcal)
KJ pr. Pers. 3092 (736 kcal)
Vægt ialt 1723 gram
Vægt pr. Pers. 430 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 717 KJ (170 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 16.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2022-10-21 12:09:41
Vi brugte alm. ovn 175 grader som der står, men spinaten var der stadig meget bid i. Vil blanchere spinaten eller bruge spinat fra frost en anden gang.