Mini-rugbrød
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : daytiger Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand og tilsæt de øvrige ingredienser. Hold lidt hvedemel tilbage, hvis dejen skulle vise sig at være tilpas fugtig, før det hele er kommet i. Ælt dejen igennem og stil den til hævning en lille time.
Slå dejen ned, form 12 små brød, og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20 min. Pens dem eventuelt med lidt pisket æg og pynt med sesamfrø, birkes, græskarkerner eller solsikkekerner. Sæt brødene i ovnen og bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 25 minutter. Tips: Disse rugbrød smager dejligt og egner sig glimrende til frysning. Du kan derfor med fordel bage en stor portion og så hive dem op aftenen før, du skal sende dem med i ungernes madpakker. |
|
Opskriften er vist 15084 gange,
og udskrevet 613 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Sissel ottosen 6kl nordenskov - 2007-10-22 15:45:29 Den er god både på den saftige* og økologiske* måde. Anna - 2007-10-22 15:43:31 Den er vildt god:-) prøv den jeg syntes i skal prøve medd lidt gulerod.... Umhh nam nam |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne