Dejlige pandekager med kærnemælk
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kærnemælk Indsendt af : Lillian Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
Nem pandekage opskrift med kærnemælkStår den på pandekager til aftensmad eller som eftermiddagsmåltid, kan jeg stærkt anbefale denne pandekage opskrift med kærnemælk. Opskriften indeholder få ingredienser, og er derfor lige til at gå til. En omgang pandekager med kærnemælk og kardemomme er næsten ikke til at stå for, og derfor fortjener de at blive delt med både venner og familie.Hvis du er på udkig efter en himmelsk dessert, kan du prøve at servere de sprøde pandekager med kærnemælk sammen med vaniljeis. Hvad er kærnemælk?Kærnemælk hører til kategorien magre mælketyper, da den har et fedtindhold på kun 0,5%. Kærnemælk er syrnet, hvilket afspejler sig i dens karakteristiske smag, som er særdeles frisk og syrlig. Når du laver sprøde pandekager med kærnemælk og natron, vil du opleve at selve pandekagen er en anelse mindre sød end den traditionelle pandekage.Hvis du synes om de lækre pandekager med kærnemælk, kan du med fordel prøve min opskrift på gammeldags pandekager. Opskriften finder du selvfølgelig her på siden. |
Opskriften er vist 322176 gange,
og udskrevet 5668 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (134 stemmer) |
|
Kommentarer Peter - 2024-05-28 16:49:26 Dejlige kærnemælkspandekager Birthe Andersen - 2022-01-21 18:22:24 Dejen så let at arbejde med. Pandekagerne er super lækre. anonym - 2020-06-23 11:25:17 Hvordan kan denne opskrift få 4 stjerner? Det er lykkedes mig at bage pandekager nu, hvor jeg har spædet mere mælk og mere æg i dejen.. men med tvivlsomt resultat. Steffen - 2020-05-29 19:58:31 Jeg synes, det er sjovt at læse, at folk ikke kan styre dejen - jeg plejer at have stort besvær med pandekagebagning, men disse gik som en leg. Og smager jo skønt - jeg kan anbefale Dorthe - 2019-02-03 15:54:24 Forkærlighed pandekager. Hæver op og kan ikke vendes på panden. Laver dem aldrig igen... JM - 2018-08-12 14:24:27 Herlige pandekager... lavet dem til gæster i stedet for kager ... mumzzz blev der sagt 🤪 Bodil - 2018-06-23 09:39:55 Hej med jer Kan det passe der skal så meget vanilliesukker i? Jeg skalerede op ti l6 pæersoner, og så regnede den sig frem til 1,5 spiseskefulde vanilliesukker, det er lige i overkanten - jeg husker dog ikke hvor meget jeg tog i. De smagte ganske godt :-) Jens - 2017-05-27 17:49:22 Frygtelig opskrift. Jeg har bagt mange pandekager og den her opskrift dur ikke. Spild af resourcer. Flemming - 2017-05-21 17:30:57 Rigtig gode pandekager, og de SKAL være tykke, ikke spor svære at vende, brug lidt smør hver gang!! Kom også appelsinlikør i samt brun sukker i dejen!! Mums Emma - 2017-05-13 11:58:11 Kardemomme så smager de af vafler øv og så bliver de tykke nærmest som amerikanske men svære at bage ordentligt. Drop opskriften Irene - 2016-10-22 11:33:18 Supergode. Hurtig at bage og nemme at vende. Emma - 2016-06-02 19:53:39 Eeeeej Hvor er de fantastiske💖 Maria - 2015-12-21 19:46:06 Første gang i mit liv det er lykkes at lave pandekager!! Jeg har forsøgt rigtig mange gange. Mums de blev gode og så brugte jeg gluten og hvedefri mel fra Schar. Nemme at vende, dog vil jeg næste gang bruge lidt mere kernemælk vaniljesukker. Appelsin og kardemome kan godt udelades. Morten - 2015-07-21 20:10:55 Elendig dej ikke til at styre, glem den:-( Mette - 2015-01-07 23:29:58 De bedste pandekager, jeg nogensinde har smagt - med øl og appelsinsaft i også. Har meget mere smag end andre opskrifter. Karl - 2014-10-04 15:23:24 Rigtig god opskrift, jeg puttede dog ingen appelsinskal i. Flemming - 2014-09-30 01:46:51 Hvad er en knsk.? anonym - 2014-03-21 17:54:02 smager rigtig godt, men vil undvære natronen næste gang, en smule olie i dejen gør dem nemmere at håndtere på panden anonym - 2013-08-23 19:47:19 Frygtelig dumme at arbejde med. For tykke. Marianne - 2013-03-18 17:06:53 Mums dejlige pandekager.... Jeg tilsætter dog en del ekstra kærnemælk for at gøre dejen tyndere... Men lækre er de..... Jesper og Karina - 2012-11-10 17:22:50 Forfærdelig opskrift.. De hæver op og bliver nærmest rå inden i, og alt for tykke.. Tror det er natronen der gør det. Kan ikke anbefales.. anonym - 2012-10-31 13:23:28 alt for tykke og ikke til, at vende på panden, sendt min mand ud efter Maizena................. Brokholt - 2012-07-20 14:19:27 Rigtige gode bare husk at bag dem ved svag varme :-)) og der bliver 20 pande kager af opskriften Betina. - 2012-06-11 03:56:24 20 pandekager til 4 personer. Man beregner kun 2 til desert.. Men ok, en god desert kan man vel ikke få for meget af ;-) Maiken - 2012-05-15 22:09:05 De bliver mere som amerikanske pandekager, lav dem små, ca. 10 cm i diameter. Men skuffende, hvis man forventer almindelige, tynde, danske pandekager. De kommer ikke til at ligne billedet. anonym - 2012-04-29 20:23:50 + 1 æg anonym - 2012-04-29 20:23:23 Jeg har valgt: Thise koldskål hvedemel lidt palmesukker og rest rørsukker frisk morteret kardemomme (taget med fra Dubai) lidt danskvand anonym - 2012-03-14 21:50:09 Forfærdelig opskrift!! Spild af tid og penge. Isabella - 2012-02-10 13:43:41 De smager godt, men er ikke så nemme at arbejde med på panden. Isabella - 2012-02-10 13:27:48 Gode. Kom ekstra kærnemælk i ellers var dejen for tyk. Smager dejligt med kardemomme m.m. Jeg undlod altså appelsin KTL - 2011-11-30 22:32:54 De er bare supergode. Lige som jeg husker de skal være. Bløde og svampede. anonym - 2011-03-20 16:41:34 fRYGTELIGE PANDEKAGER,.......HVEM HAR DOG KUNNE FINDE PÅ AT LÆGGE SÅDAN EN OPSKRIFT HER PÅ NETTET !!! anonym - 2011-02-18 16:53:28 mangler lige lidt ekstre sukker. men virkerlig gode pandekager ;) Conny - 2010-10-17 17:03:56 Det her ligner opskriften fra min barndom (tørsleff's), solide pandekager, der gælder et helt måltid. jeg undlader blot vanille, kardemomme og appelsinen, der efter min mening hører hjemme, når opskriften anvendes til æbleskiver..Er dejen for tyk, så brug mere mælk. Christine og Rebecca - 2010-09-20 16:24:06 Det er de værste pandekager vi NOGENSINDE har smagt! De hævede nærmest op og var rigtigt svære at vende. Vi laver dem IKKE igen.... Jannie - 2010-09-11 18:33:02 En tyk og usmidig dej, der gør det umuligt at bage papirstynde pandekager. De bliver tykke og meget svampede. Mine pandekager var ikke svære at vende på panden. De har ikke helt den lækre smag, som de pandekager jeg normalt bager. Jeg fik bare lyst til at prøve en anden opskrift end den sædvanlige, men det gør jeg ikke igen. Men på den anden side, mine børn spiste ikke pandekager, så de var ved at vælte i dnne omgang. Jannie. Mette og Michelle - 2010-07-30 16:53:27 IKKE gode! Pandekagerne er for svampede og bliver helt tykke, så de er svære at vende. Har ikke smagen af pandekager. Måtte i stedet ty til Maizena pandekagemix, hvilket var betydeligt bedre! Kristina - 2010-06-09 23:55:38 Hvis dejen er tyk i det kan det anbefales også at bruge saften fra appelsinen - Pandekager med et strejf af appelsin - MUMS :-D Sabine - 2010-05-16 11:01:06 Gode pandekager. De bliver lækre svampede og bløde. Jeg fik 20 pandekager ud af en portion. Louise - 2007-04-07 21:39:24 Rigtig lækre pandekager. Fik dog ca kun 9 pandekager. Tina - 2005-01-01 01:01:01 Super gode. De bliver bløde og svampede, rigtig lækre. Jeg lavde dem dog uden kardemomme og appelsin. Jeg fik dog kun ca. 8 pandekager (max 20 cm i diameter) ud af 1 portion. Denne opskrift har flere end 40 kommentarer
Se alle kommentarer her |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne