Lasange med grønsager
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Jo Jensen Indsendt : |
|
|
Tomatsovs:
Tag en gryde læg de friske tomater i sammen med ca. 5 dl. vand kog dem, blend dem. Tilsæt salt, peber, oregano, hvidløg, tag gryden af. Kødsovs: Tag en ny gryde smelt margarinen tilsæt løg og krydderier løgne skal være blanke. Tilsæt derefter oksekødet når det er brunet af tilsættes grønsagerne og vendes i kødsovsen. Hæld derefter tomatsovsen i. Ostesovs: Tag en gryde smelt margarinen tilsæt mel derefter mælk til sovsen er lidt tyk. Smag til med salt og hvid peber tilsæt den revet ost rør til osten er helt smeltede. Tag en stor dyb bradepande smør den med olie hæld lidt kødsovs i bunden så den dækker. Læg et lag pastaplader derefter kødsovs og ostesovs og igen pastaplader osv. Slut af med ostesovs på toppen. Sættes i ovn ved 220 grader C i ca. 40 minutter ostesovsen skal være lysebrun så er det færdigt. Server evt. flute eller groft brød og grøn salat |
|
Opskriften er vist 16501 gange,
og udskrevet 280 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (6 stemmer) |
|
Kommentarer CJN - 2008-07-08 16:05:29 opskriften ser spænende ud, og jeg glæder rigtig meget til at smage maden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne