Lasange med grønsager

Lasange med grønsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jo Jensen

Indsendt :     

Ingredienser:
 Tomatsovs:
1500 g.tomater
5 dl.vand
 salt
 peber
 oregano
 paprika
3 fedhvidløg
 
 Kødsovs:
100 g.margarine
300 g.løg
1000 g.hakket oksekød
400 g.gulerødder
200 g.rødkål
250 g.champignon
 
 Ostesovs:
100 g.margarine
 hvedemel
 sødmælk
 salt
 hvid peber
200 g.revet ost
 
 olie
 pastaplader
 
Opskrift:
Tomatsovs:
Tag en gryde læg de friske tomater i sammen med ca. 5 dl. vand kog dem, blend dem. Tilsæt salt, peber, oregano, hvidløg, tag gryden af.


Kødsovs:
Tag en ny gryde smelt margarinen tilsæt løg og krydderier løgne skal være blanke. Tilsæt derefter oksekødet når det er brunet af tilsættes grønsagerne og vendes i kødsovsen. Hæld derefter tomatsovsen i.


Ostesovs:
Tag en gryde smelt margarinen tilsæt mel derefter mælk til sovsen er lidt tyk. Smag til med salt og hvid peber tilsæt den revet ost rør til osten er helt smeltede.


Tag en stor dyb bradepande smør den med olie hæld lidt kødsovs i bunden så den dækker. Læg et lag pastaplader derefter kødsovs og ostesovs og igen pastaplader osv. Slut af med ostesovs på toppen.

Sættes i ovn ved 220 grader C i ca. 40 minutter ostesovsen skal være lysebrun så er det færdigt.

Server evt. flute eller groft brød og grøn salat





karakterer:
Opskriften er vist 16501 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-07-08 16:05:29
opskriften ser spænende ud, og jeg glæder rigtig meget til at smage maden.