Kyllingesalat - frokost
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : Christensen Indsendt : Red : |
|
|
Kog kyllingen med løg, gulerødder, salt og peber i 1 1/4 time. Afkøl kyllingen og pil kødet af. Kassér skrog og skin.
Rens champignon og blanchér dem i suppen i 3 min.
Rør cremefraiche og mayonnaise sammen og smag til med ingefær, karry, citronsaft, salt og peber.
Bland kyllingekød og de afkølede champignon i dressingen.
Tips: Servér rugbrød til. |
|
Opskriften er vist 27400 gange,
og udskrevet 649 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne