Pølsehorn 06

Pølsehorn 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 20 stk.

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : safira

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.gær
6 spsk.lunkent vand
3 dl.mælk
6 tsk.sukker
1 tsk.salt
60 g.flydende becel
600 g.hvedemel
 
Opskrift:
Gæret opløses i det lunkne vand. Det øvrige tilsættes, men kun halvdelen af melet, ælt dejen sammen og tilsæt efterhånden resten af melet indtil dejen slipper. Rul dejen med en kegerulle til en rund plade, del den gennem midten til 8 trekanter. Halve pølser placeres yderst på hver trekant, hvorefter der rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Spidsen skal være underst. Pølsehornene stilles på en plade beklædt med bagepapir, dækkes med et vådt klæde og hæver på et lunt sted i 15 minutter. Imens tændes ovnen på 225 grader. Pølsehornene skal bages i cirka 12 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pølsehorn

karakterer:
Opskriften er vist 15549 gange,
og udskrevet 495 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-01-07 12:14:44
skal der ingen pølser i pølsehorn?