Pølsehorn 06
Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : safira Indsendt : Red : |
|
|
Gæret opløses i det lunkne vand. Det øvrige tilsættes, men kun halvdelen af melet, ælt dejen sammen og tilsæt efterhånden resten af melet indtil dejen slipper. Rul dejen med en kegerulle til en rund plade, del den gennem midten til 8 trekanter. Halve pølser placeres yderst på hver trekant, hvorefter der rulles sammen fra den brede ende mod spidsen. Spidsen skal være underst. Pølsehornene stilles på en plade beklædt med bagepapir, dækkes med et vådt klæde og hæver på et lunt sted i 15 minutter. Imens tændes ovnen på 225 grader. Pølsehornene skal bages i cirka 12 minutter.
|
|
Opskriften er vist 15520 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-01-07 12:14:44 skal der ingen pølser i pølsehorn? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne